Acties bij Renko Paints

 Als u deze pagina regelmatig bezoekt dan blijft u perfect op de hoogte over onze activiteiten en ons aanbod. U bent dan in de gelegenheid om onmiddellijk te reageren als u iets interesseert. Renko Paints in Lochristi zorgt voor aantrekkelijke aanbiedingen en nieuws dat u zeker zal boeien.

Contacteer ons gerust voor meer info. Wenst u meer technische informatie? Op onze downloadpagina vindt u wat u nodig heeft. En bekijk zeker ook al onze productenpagina.
 

NIEUW BIJ RENKO : ISOLERENDE HOOGDEKKENDE PRIMER

RENKO MEGAPRIM is hét product als het over primeren gaat. Door zijn isolerende eigenschappen vormen vochtkringen, roetvlekken of sterk vervuilde oppervlakken niet langer een probleem. Verkrijgbaar in wit en lichte tinten zorgt deze hoogdekkende watergedragen grondlaag voor een perfecte voorbereiding van je schilderwerk.


NIEUW BIJ RENKO : POLYSOL nu ook in MATTE versie

Reeds geruime tijd produceren we de POLYSOL muur en parketvernis op waterbasis in SATIN-glans. Vanaf september 2016 is deze nu ook in MAT verkrijgbaar. Verpakkingen gaan van 0,5 L tot 2,5 L. Ideaal als krasvaste bescherming of om de afwasbaarheid van geschilderde muren te verbeteren.


 

NIEUW BIJ RENKO : SILKY TOUCH - tapijt op maat 
 

Naast de intussen goed gekende Shaggy-tapijten op maat bieden we vanaf nu ook de SILKY TOUCH tapijten op maat aan. Laagpolig, Belgische kwaliteit, hedendaagse kleuren voor een modern interieur en natuurlijk vrije keuze van afmetingen tot 6 meter .

Is dit iets voor jou ? Kom gerust even langs.

Vraag vrijblijvend meer info via onze contactpagina