Acties bij Renko Paints

 Als u deze pagina regelmatig bezoekt dan blijft u perfect op de hoogte over onze activiteiten en ons aanbod. U bent dan in de gelegenheid om onmiddellijk te reageren als u iets interesseert. Renko Paints in Lochristi zorgt voor aantrekkelijke aanbiedingen en nieuws dat u zeker zal boeien.

Contacteer ons gerust voor meer info. Wenst u meer technische informatie? Op onze downloadpagina vindt u wat u nodig heeft. En bekijk zeker ook al onze productenpagina.
 

NIEUW BIJ RENKO : ISOLERENDE HOOGDEKKENDE PRIMER

RENKO MEGAPRIM is hét product als het over primeren gaat. Door zijn isolerende eigenschappen vormen vochtkringen, roetvlekken of sterk vervuilde oppervlakken niet langer een probleem. Verkrijgbaar in wit en lichte tinten zorgt deze hoogdekkende watergedragen grondlaag voor een perfecte voorbereiding van je schilderwerk. Deze primer vormt een uitbreiding van ons gamma primers want elke ondergrond vraagt een passende primer.


NIEUW BIJ RENKO : POLYSOL nu ook in MATTE versie

Reeds geruime tijd produceren we de POLYSOL muur en parketvernis op waterbasis in SATIN-glans, nu ook in MAT verkrijgbaar. Verpakkingen gaan van 0,5 L tot 3 L. Ideaal als krasvaste bescherming of om de afwasbaarheid van geschilderde muren te verbeteren.